Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου αναγνωρίζουν ότι η επιτυχία και η οικονομική ευρωστία οργανισμών και επιχειρήσεων δεν μπορούν παρά να συνεισφέρουν ταυτόχρονα στην ευρωστία της κοινωνίας στην οποία δρουν και λειτουργούν.  Το εταιρικό κέρδος πρέπει να συμβαδίζει με το ευρύτερο κοινωνικό όφελος.  Είναι για αυτό το λόγο και στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας που οι Γενικές υλοποιούν δράσεις υπεύθυνου εταιρικού βίου.

 

Οι Γενικές έχουν εκπονήσει πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στηρίζουν τις προσπάθειες για προσφορά προς το συνάνθρωπο και την κοινωνία, ειδικότερα δε, τις προσπάθειες της Πολιτείας για την ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας και υγείας.  Συνεργαζόμαστε με κρατικούς, ιδιωτικούς, μη κερδοσκοπικούς και άλλους φορείς, ώστε  να συμβάλουμε στην υλοποίηση φιλόδοξων και αξιόλογων έργων όπως είναι η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας και η οδική συνείδηση. 

 

Συνεργαζόμαστε με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου για τη διοργάνωση αριθμού εκδηλώσεων με στόχο την πρόληψη των οδικών δυστυχημάτων.  Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας, οι Γενικές ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης οδικής ασφάλειας που περιλαμβάνει εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα για ορθή και υπεύθυνη οδική συμπεριφορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 8000.87.87 EMAIL
Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου χρησιμοποιούν cookies με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.