ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τώρα, κάνουμε την ασφάλιση κατοικίας ακόμη πιο εύκολη υπόθεση: (1) Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις που αφορούν εσάς και την κατοικία σας, (2) Υπολογίστε το κόστος, (3) Αγοράστε την ασφάλισή σας εύκολα, γρήγορα και σε μειωμένη τιμή.

Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας επιλέγοντας το σχέδιο Home Web. Για τις καλύψεις που τo σχέδιο προσφέρει πατήστε εδώ. Για να δείτε τις καλύψεις, τους όρους και τις εξαιρέσεις που περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο πατήστε εδώ.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για αγορά ασφάλισης μέσω της ιστοσελίδας μας πρέπει να πληρούνται οι πιο κάτω προϋποθέσεις:

 • Είστε ο μοναδικός ιδιοκτήτης/ενοικιαστής της προς ασφάλιση κατοικίας.
 • Τα ασφαλισμένα ποσά που αφορούν την κατοικία σας δεν υπερβαίνουν τις:
  • €450.000 συνολικά για το κτίριο, το περιεχόμενο και τα πολύτιμα αντικείμενα.
  • €50,000 για το περιεχόμενο.
  • €10.000 για τα πολύτιμα αντικείμενα. (Σημείωση: Το μέγιστο ποσό αποζημίωσης για κάθε πολύτιμο αντικείμενο ανέρχεται σε €2.000).

Η προς ασφάλιση κατοικία:

 • Είναι ηλικίας μικρότερης των 60 ετών και έχει σκελετό από μπετόν και τοιχοποιία από τούβλα.
 • Δεν εφάπτεται με κατάστημα/ αποθήκη/ γραφείο/ εργαστήρι/ βιοτεχνία.
 • Δεν παραμένει και/ή δεν θα παραμείνει ακατοίκητη πέραν των 180 ημερών.
 • Δεν είναι ήδη ασφαλισμένη με τις Γενικές. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε μας στο 8000.87.87 για να σας εξυπηρετήσουμε.

Εάν οι πιο πάνω προϋποθέσεις δεν πληρούνται ή εάν το σχέδιο ασφάλισης που προσφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας πατήστε εδώ για να δείτε τις καλύψεις που προσφέρουν τα υπόλοιπα σχέδια ασφάλισης Κατοικιών των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.

Εάν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς αποφασίσετε ότι αυτή η ασφάλιση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μπορείτε, εντός δεκατεσσάρων ημερών από τη σύναψη της ασφάλισης και νοουμένου ότι δεν έχετε υποβάλει απαίτηση, να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το συνημμένο έντυπο στην Εταιρεία μας και θα σας επιστρέψουμε όλα τα ασφάλιστρα που έχετε καταβάλει.

Επιβεβαιώνω ότι πληρώ όλες τις πιο πάνω προϋποθέσεις.

Επιλέξτε το check-box για να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας.

Δεν έχετε επιβεβαιώσει ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις και ότι αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

Όροι Χρήσης

Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει και διατηρείται από τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Η χρήση και η πρόσβαση στην ιστοσελίδα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται πιο κάτω. Με τη χρήση αυτής του ιστοσελίδας συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου είναι ιδιοκτησία των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου. Η αναπαραγωγή με οποιαδήποτε μορφή οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας επιτρέπεται μόνο για προσωπική χρήση.

Αποκλεισμός Ευθύνης

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου θεωρούνται αξιόπιστες κατά την ώρα καταχώρησης τους. Εντούτοις, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες θα είναι εξακριβωμένες και πλήρεις ανά πάσα στιγμή. Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου δεν θα είναι υπεύθυνες για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που υφίσταται οποιοσδήποτε χρήστης ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης του/της στις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των όρων και προϋποθέσεων, υπόκεινται σε αλλαγή από μας χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση.

Ο χρήστης αναλαμβάνει οποιοδήποτε κίνδυνο πιθανό να προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας μας. Εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε υλικού που μεταφορτώνετε από αυτή δεν θα προκαλέσει ζημιά σε οποιαδήποτε περιουσία σας.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου δεν φέρουν καμία ευθύνη για την εμπιστευτικότητα των προσωπικών πληροφοριών σας σε τέτοιες ιστοσελίδες, αφού αυτές είναι πέραν του δικού μας ελέγχου.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Εμπιστευτικότητα

 1. Ποια είναι τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

  Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα είναι οποιαδήποτε πληροφορία η οποία αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο το οποίο βρίσκεται εν ζωή και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί π.χ. αρ. ταυτότητας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-Mail, τηλέφωνο.

  Ο επισκέπτης/χρήστης παρέχει με τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου τη συγκατάθεση του να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα του από τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου.

 2. Δέσμευση Γενικών Ασφαλειών Κύπρου

  • Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου Λτδ δεσμεύονται με βάση τη νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (Περί Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία Του Ατόμου) Νόμος του 2001 Ν.138(Ι)/2001) να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/χρηστών του διαδικτυακού τους τόπου.
  • Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου Λτδ δεσμεύονται ότι λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα θα τηρούνται απόρρητα και θα τυγχάνουν εμπιστευτικής μεταχείρισης. Οποιαδήποτε πληροφορία σας αφορά δεν θα αποκαλύπτεται σε τρίτα πρόσωπα, έκτος στις περιπτώσεις που ο Νόμος το επιτρέπει.
 3. Δικαιώματα Πελατών

  Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις λεπτομέρειες των Προσωπικών Δεδομένων σας. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε γραπτώς ή τηλεφωνικώς με τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου που είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, Θεμιστοκλή Δέρβη, 2-4, 1511, Λευκωσία, Τηλέφωνο (+357) 2212 8910, Τηλεομοιότυπο (+357) 2266 8012.

Τροποποίηση των όρων και των προϋποθέσεων

Οι Γενικές μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσουν οποιονδήποτε ή όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο παρόν και οι χρήστες θα θεωρηθούν ότι έχουν ειδοποιηθεί και δεσμεύονται από τις αλλαγές.

Παραβίαση Όρων & Προϋποθέσεων

Σε περιπτώσεις παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων από οποιοδήποτε χρήστη οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου μπορούν και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων τους, χωρίς να αποκλείουν τη δυνατότητα απόκλισης πρόσβασης οποιουδήποτε χρήστη στην ιστοσελίδα.

Ισχύουσα Νομοθεσία

Η χρήση της ιστοσελίδας μας θα διέπεται από τους νόμους της Κύπρου.

Προβλήματα που τυχόν προκύψουν από την χρήση του ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου έχει δοκιμαστεί εκτενώς. Εν τούτοις, αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, ενημερώστε μας είτε μέσω email, στη διεύθυνση marketing@gic.bankofcyprus.com, είτε τηλεφωνικώς στο τηλ. 2212 8910 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 7:45 - 14:15.

 

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους πιο πάνω Όρους Χρήσης.
Δεν αποδέχομαι τους πιο πάνω Όρους Χρήσης.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Οι καλύψεις του Σχεδίου Home Web παρουσιάζονται πιο κάτω. Μπορείτε να επιλέξετε και προαιρετικές καλύψεις, με πρόσθετο ασφάλιστρο, ως εξής:

Σεισμός, Θύελλα και καταιγίδα/Πλημμύρα, Κλοπή μετά από διάρρηξη με παραβίαση

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗHOME WEB

Πυρκαγιά

 

Kαπνός

 

Κεραυνός

 

Πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα

 

Ζημιές πυρόσβεσης

 

Πυρκαγιά από θάμνους και χόρτα

 

Έκρηξη λέβητα/υγραερίου

 
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σεισμός

 

Θύελλα και καταιγίδα/Πλημμύρα 

 

Κλοπή μετά από διάρρηξη με παραβίαση 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ

 

 

= Παρεχόμενες καλύψεις και ωφελήματα

= Προαιρετικές καλύψεις

ΚΑΛΥΨΕΙΣHOME
SUPERIOR
HOME
PLUS
HOME
BASIC
HOME
FLEXIBLE

Πυρκαγιά

       

Kαπνός

       

Κεραυνός

       

Πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα

       

Ζημιές πυρόσβεσης

       

Πυρκαγιά  από θάμνους και χόρτα

       

Έκρηξη λέβητα/υγραερίου

       

Σεισμός

     

Θύελλα και καταιγίδα/Πλημμύρα

     

Πρόσκρουση αεροσκαφών, οχημάτων, ζώων

       

Οχλαγωγίες, εργατικές ή πολιτικές ταραχές ή απεργίες

       

Κακόβουλη ζημιά

       

Διαρροή νερού ή καυσίμων

       

Ευρεία έκρηξη

       

Κλοπή μετά από διάρρηξη με παραβίαση

   

Αποκομιδή συντριμμάτων

       

΄Εξοδα μηχανικών και αρχιτεκτόνων

       

Κάλυψη θερμοσύμφωνα

       

Πληθωριστική προστασία

       

Απώλεια ενοικίων

       

΄Εξοδα μεταστέγασης

       

Αστική Ευθύνη ιδιοκτήτη/ενοίκου

€175.000 €90.000    

Αποζημίωση σε αξία αντικατάστασης

       

Αυτόματη επαναφορά ασφαλισμένου ποσού

       

Κλοπή

       

Πτώση δένδρων

       

Θραύση υαλοπινάκων και καθρεπτών

       

Τυχαία ζημιά σε καλώδια και υπόγειες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

       

Αντικατάσταση κλειδαριών

       

Οικιακό ατύχημα *

       

Πιστωτικές κάρτες *

       

Ταξιδιωτικές αποσκευές *

       

Προσωπική Αστική Ευθύνη *

       

Έκπτωση αφοσίωσης (Loyalty discount)

       

Ηome Assistance

       

* Δεν ισχύει όταν ο ασφαλισμένος είναι νομικό πρόσωπο.

Εάν θέλετε να ζητήσετε προσφορά για ένα από τα πιο πάνω σχέδια, πατήστε εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 8000.87.87 EMAIL